Docent Frans

Naast begeleiding en therapie ben ik op opdrachtbasis inzetbaar als docent Frans op scholen voor v.o. havo/vwo/vwo+ in Friesland, Groningen en Drenthe. Ik ben bevoegd docent 2e graad en geregistreerd bij het CRKBO. Uren op basis van fte. Ideaal voor tijdelijke en kleine opdrachten. Geen dienstverband, geen risico. Wel 14 jaar didactische ervaring. Professioneel oog voor kwetsbare kinderen in de klas vanuit zorgkader. 

Ik heb van 1994 tot 2006 gewerkt aan het Gomarus College vestiging Drachten. Ik was docent, sectievoorzitter Moderne Vreemde Talen en mentor. Ik gaf les aan het VMBO en aan H/V onderbouw.

Van januari 2019 tot juni 2020 ben ik ad interim aan het werk geweest bij Stichting voortgezet onderwijs Eemsdelta vestiging Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum in Appingedam. Ik gaf les aan de onderbouwklassen HV en VWO+. In het najaar van 2020 ben ik gevraagd om van oktober 2020 tot en met december 2020 het reparatieprogramma Frans te verzorgen dat als gesubsidieerd plan door de Rijksoverheid is aangeboden aan leerlingen die achterstanden hebben opgelopen vanwege Covid-19.

Van januari 2020 tot juli 2020 heb ik tijdelijk Franse lessen verzorgd aan 4e klassen van het Willem Lodewijk Gymnasium te Groningen.

Van januari 2021 tot juli 2021 ben ik op opdrachtbasis aan het werk voor het vak Nederlands aan de 3e en 4e klas TL en 4e klas Havo van het Harens Lyceum.

Als geregistreerd zelfstandig docent bij het CRKBO zijn mijn diensten BTW vrijgesteld. Ik heb een eigen beroepsaansprakelijkheidsverzekering en AOV. Dat maakt mij een interessante partner voor opdrachtgevers / schoolleiders.